Για τη διαμονή σας στις επόμενες διακοπές σας κάντε απευθείας κράτηση μέσω του oskars.gr! Εξοικονομήστε χρήματα!

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Kefalonia Info - Accommodation - Studios - Apartments - Restaurant - Pool Bar

Ιστορικό


Το OSKARS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1976 στην Κεφαλονιά. Το πρώτο μας εστιατόριο ιδρύθηκε στα Περατάτα και ακολούθησαν άλλα δύο στη Λάσση Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

Το 1990 μετακομίσαμε από τον κεντρικό δρόμο της Λάσσης Κεφαλονιάς στον παραλιακό δρόμο Φανάρι στη Λάσση Κεφαλονιάς, τον σημερινό μας χώρο για να μεγιστοποιήσουμε την επιχείρησή μας.

Αντρέας Σπυρόπουλος
Στο γραφικό μας περιβάλλον η εγκατάστασή μας μπορεί να παρέχει υπηρεσίες μεγάλων πάρτι για γάμους, γενέθλια, επετείους, βαπτίσεις, βραδιές εργένηδων / εργένηδων.
Σήμερα το OSKARS στούντιο / διαμερίσματα, εστιατόριο και μπαρ στη Λάσση Αργοστολίου Κεφαλονιάς βρίσκεται στη ρομαντική γραφική διαδρομή Φανάρι με πανοραμική θέα στη θάλασσα, κήπους γεμάτους λεμονιές και πορτοκαλιές, τριαντάφυλλα και αειθαλείς θάμνους και όμορφα, αν όχι αξέχαστα, ηλιοβασιλέματα.
Παλιό πτυχίο
ΣΤΕ Θεσσαλονίκης

Στόχος μας προς τους πελάτες μας και όσους επισκέπτονται την Κεφαλονιά για πρώτη φορά είναι να τους παρέχουμε υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι θα βιώσετε το αξέχαστο ala-carte μενού μας, τη λίστα κρασιών και κοκτέιλ και την αυθεντική ελληνική ψυχαγωγία μας, όλα μέσα σε μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που σας δώσαμε θα είναι αρκετές για να επιλέξετε να επισκεφθείτε το όμορφο νησί μας την Κεφαλονιά στην Ελλάδα και ίσως μια επίσκεψη στο OSKARS που θα σας μείνει αξέχαστη.

Εστιατόριο

Πληροφορίες

Γύρος του φαναριού, Λάσση, Κεφαλονιά

Τηλ: (+30) 26710 23438

Email: info@oskars.gr

Ακολουθήστε μας

Oskars Restaurant Apartments Lassi Kefalonia

Επιλέξτε τη γλώσσα σας