Για τη διαμονή σας στις επόμενες διακοπές σας κάντε απευθείας κράτηση μέσω του oskars.gr! Εξοικονομήστε χρήματα!

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Kefalonia Info - Accommodation - Studios - Apartments - Restaurant - Pool Bar

 

Information for Oskars Restaurant

 

Oskars restaurant, menu, dishes, modern greek cuisine

Εστιατόριο


Καινοτόμα εκλεκτή κουζίνα και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικη, που ενεργοποιεί τις αισθήσεις, που πραγματικά εμπλέκει τους επισκέπτες μας με έναν διεγερτικό, συναρπαστικό και αντισυμβατικό τρόπο. Επαναπροσδιορίζουμε την παράδοσή μας και δημιουργούμε μια πρωτοποριακή Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, που προκαλεί συναισθήματα και πυροδοτεί αναμνήσεις, που είναι εκλεπτυσμένη, προκλητική, διασκεδαστική.


Το εστιατόριο Oskars χαρακτηρίζεται από την ευφάνταστη και δημιουργική ελληνική κουζίνα, η οποία βασίζεται σε τρία στοιχεία: εκλεκτά ποιοτικά υλικά, άψογη προετοιμασία και δημιουργικότητα. Σε μια υπέροχη, οικογενειακή ατμόσφαιρα στη ρομαντική και γραφική διαδρομή Φανάρι στη Λάσση, Αργοστόλι, Κεφαλονιά, και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές σας προτιμήσεις
Μενού του εστιατορίου Oskars

Ανακαλύψτε το μενού μαςΤα πιάτα που παρουσιάζονται με παραδοσιακές συνταγές, παρασκευασμένα άψογα και με τα καλύτερα ποιοτικά υλικά, αρχικά εκπλήσσουν και προσφέρουν την αίσθηση ότι δοκιμάζονται για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος! 

Ανοιχτό Pool bar


Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος στο pool bar του εστιατορίους Oskars. Εδώ οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους διαλέγοντας από την ποικιλία των cocktail μας και θαυμάζοντας τα χρώματα του Ιονίου πελάγους. Η 11μ. πισίνα μας διαθέτει βιολογικό σύστημα καθαρισμού, ενώ γύρω της υπάρχουν ομπλέρες και ξαπλώστρες για την άνεση των πελατών μας. 
 Menu
Travellers choice 2022
Αετοί της γαστρονομίας 2019
Κάντε κράτηση στο εστιατόριό μας
Βεράντα εστιατορίου Oskars

Η φιλοσοφία του εστιατορίου


Χρόνια εμπειρίας, φαντασίας και δημιουργικότητας αναζητούν το καλύτερο που η φύση προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή και το εξελίσσουν σε ένα γευστικό αποτέλεσμα βασισμένο σε ξεκάθαρα, αυθεντικά και ευφάνταστα πιάτα.Πρόκειται για μια κουζίνα που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική με υλικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Μεσογείου, σε ένα παιχνίδι γεύσεων και φαντασίας. 
Βασική μας αρχή είναι η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Η πολύχρονη εμπειρία μας διατηρεί τις τιμές χαμηλά, με την πεποίθηση ότι το καλό φαγητό είναι καθημερινό μέλημα όλων μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δια βίου σχέση με τους πελάτες μας, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτές τις γεύσεις καθημερινά! Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε προσιτές τιμές. Αυτή η σχέση ποιότητας-τιμής επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης φρέσκων, εποχιακών υλικών, της εκτεταμένης εμπειρίας της ομάδας μας και της βαθιάς γνώσης του κλάδου της εστίασης.
Εξωτερική διακόσμηση Oskars
Γαμήλια τούρτα

Γάμοι στο Oskars

Το εστιατόριο μας διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία και την κατάρτιση για να οργανώσει οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωση, από ένα επαγγελματικό γεύμα 4 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 300 ατόμων. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει πακέτα, ειδικά για όσους σκοπεύουν να εμπιστευτούν τις κρίσιμες προσωπικές και επαγγελματικές τους στιγμές στο εστιατόριό μας: Μαγειρεύουμε προσωπικά για εσάς, δημιουργικά ελληνικά μενού, κλείνοντας εντελώς το χώρο. Η ιδιωτικότητα του χώρου σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχεται, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την εκδήλωσή σας.
Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε το γαμήλιο πάρτι σας στο Dancing Bar μας...

Εστιατόριο

Πληροφορίες

Γύρος του φαναριού, Λάσση, Κεφαλονιά

Τηλ: (+30) 26710 23438

Email: info@oskars.gr

Ακολουθήστε μας

Oskars Restaurant Apartments Lassi Kefalonia

Επιλέξτε τη γλώσσα σας